Davines - OI

Davines / Essential Haircare OI er en produktlinje skapt for å gi absolutt skjønnhet til alle hårtyper. Produktene er utviklet i Davines state of the art laboratorier, og takket være deres mutifunksjonelle, allsidige og velgjørende karakteristikk gir OI en ekstraordinær, effektiv og behagelig kosmetisk behandling. Alle OI produktene inneholder Roucou-olje som utvinnes fra en plante i Amazonas, også kjent som Annatto. Planten er meget rik på betakaroten (100 ganger høyere enn gulrøtter). Den har en meget pleiende effekt på håret og fremmer hårvekst.

OI Shampoo & Conditioner
Skånsom shampoo og conditioner som gir glans, fylde og mykhet til håret. Reduserer hårets tørketid og beskytter hårstrukturen mot skader forårsaket av varme. Inneholder Rose-olje og Aprikos-butter som er rik på vitamin A & C, som gir silkemykt og glansfult hår.

OI All In One Milk
Multifunksjonell leave-in spray utviklet for å gi vektløs fylde, varmebeskyttelse, kontrollerer frizz, flokeløsende, varig styling, som gir glans og fuktighet uten å tynge håret. Inneholder komplekse aminosyrer og Provitamin B5.

OI Oil
Lett hårolje utviklet for å gi fantastisk mykhet og ekstraordinær glans. Reduserer hårets tørketid og beskytter hårstrukturen uten å tynge. Med en blanding av de fremste moderne oljer som pustende silikonolje, som lager en beskyttende hinne på håret uten å påvirke ytelsen til andre produkter eller behandlinger.

OI Body Wash
En skånsom dusjsåpe utviklet for å gi mykhet og fuktighet til huden. Gir en skånsom, men dyptrensende effekt, og et rikt kremet skum som føles luksuriøst på huden.

OI Hand Balm
En fuktighetsrik håndkrem utviklet for å gi beskyttelse til huden mot skader forårsaket av sol, kulde og vind. Gir ekstraordinær pleie og næring til huden. Kremen trekkes godt inn i huden så huden kjennes silkemyk uten følelse av produktrester.

OI Hair Butter
Næringsrik butter med antioksidanter med en sensorisk duft. Den er anti-frizz og gir mye mykhet og glans håret med en øyeblikkelig effekt.
Artikkelbilde - Davines - OI

Flere nyheter