OWAY - Organic Way

Oway er en av våre to hovedserier i salongen.
Oway er verdens første profesjonelle organiske hårfarge, pleie- og stylinglinje med biodynamiske, organiske og fair-trade ingredienser. Oway er den første hårpleieserien som bruker essensielle oljer, hydrolater og rene mikroniserte planter fra biodynamisk dyrking på Ortofficina - Oways egne biodynamiske gård i Bologna, Italia. Dette gjør vi fordi vi tror på at bruken av aktive ingredienser som er rene, naturlige og fri for kjemisk behandlinger øker vår livskvalitet. Rene oljer, resiner, voks, kremer, mykgjøringsmidler av vegetabilsk opprinnelse, blandinger av phytoproteiner, naturlige forsterkere og 100% biodynamiske planter.

Profesjonell organisk hårpleie
Oways profesjonelle organiske hårpleieprodukter er kunstig formulert med biodynamiske botaniske stoffer, organiske ingredienser og rene essensielle oljer. Alle produktene er sertifiserte grusomhetsfrie og er fri for vanlige giftige ingredienser.

Oway har ett unikt system for behandling av hodebunnsproblemer.
Her behandles plantene ved hjelp av en teknikk som ikke skader phytokomplekset på grunn av varme. De funksjonelle aktive ingrediensene holdes intakte helt til de blandes sammen. Disse rene og effektive aktive ingrediensene renser, balanserer og motvirker irritasjon i hodebunnen.

En kreativ og allsidig serie for styling, finish og pleie med matt, halvmatt og glansfulle produkter med lett til ekstra sterkt hold. De beskyttende, næringsgivende innholdsstoffene beskytter håret gjennom hele dagen og skaper en barriere mot luftfuktighet, noe som opprettholder stylingen lengre.
Artikkelbilde - OWAY - Organic Way

Flere nyheter